Skrive- og læsely i Frankrig

Mangler du et sted at søge hen med ro til at skrive og læse? Tag til La Mussoire i Frankrig, hvor forstyrrelserne er få og omgivelserne grønne og rolige. 

        

Om La Mussoire

La Mussoire er en præstegård fra 1700-tallet – en smuk gammel stenbygning med metertykke mure, utætte vinduer, store pejse og absolut ingen luksus. Der er dog køkken med gaskomfur, badeværelse med kar på løvefødder og sågar et oliefyr til kolde nætter.

Den store have er nogenlunde velholdt, køkkenhaven og frugttræerne er til fri afbenyttelse og i hvert fald insekterne og sommerfuglene er glade for vildnisset. Haven går direkte over i marker med flere frugttræer, heste og egetræer, der er endnu ældre end huset.

Huset består af et stort spisekøkken med pejs, en stor stue med pejs og arbejdsbord og sofa og så videre, på første salen er der tre værelser med henholdsvis dobbeltseng, tre senge og en enkeltseng. I gæstehuset ved siden af er der en dobbeltseng, en brændeovn og et badeværelse. Der er også en udendørs pejs, en terrasse og et hjemmebygget brændeskur.

         

Det praktiske

Huset egner sig til 4-6 voksne og er meget børnevenligt. Det lejes ud til forfattere og ivrige læsere med lyst til fordybelse og ro.

Prisen for en måned er 800 euro, ekskl. forbrug.

Lejeren medtager selv sengelinned og håndklæder. Nærmeste landsby ligger fem kilometer væk, hvorfor det er en god ide at have en bil med.

For reservation skriv en mail til info@thiemersmagasin.dk. En reservation er gældende, når lejebeløbet er indbetalt. Ved annullering findes i fællesskab en anden tilsvarende lejeperiode.

Adressen er: La Mussoire, Brullemail, 61390 Courtomer

Om området

Beliggenhed er 160 km vest for Paris. Tog fra Gare Montparnase (1 time

og 40 min) til L´Aigle, Surdon, Merlerault, Sees. Alt sammen 5 – 25 km fra huset. Indkøb og markeder i en række landsbyer tæt på. Gode restauranter og brocanter i katedralbyen Sees 20 km væk.

Invasionskysten (Omaha Beach etc.), Mont Saint-Michel, katedralen i Chartres, Bayeaux, Trouville er oplagte seværdigheder. Derudover et væld af slotte og museer på egnen.