KUNSTPAUSER

KUNSTPAUSER er en række lyttesaloner der sætter fokus på samtidens kompositionsmusik og dens forankring i litteratur, filosofi og eksistentielle spørgsmål. Lyttesalonerne tematiserer samtidig kunstneriske samarbejder og tilblivelsesprocesser på tværs kunstarter og genrer.
Aftenerne bliver realiseret af Musikforlaget Edition S og pladeselskabet Dacapo Records i samarbejde med Thiemers Magasin.

 

Se og køb billet til alle arrangementerne her:

 

Torsdag d. 29. februar kl. 19-21: LISBON FLOOR - kan opera både være dystopisk, humoristisk og queer? En samtale med komponist Matias Vestergård, forfatter Lea Marie Løppenthin og instruktør Natascha Metherell. 

Læs mere og køb billet her.

 

Torsdag d. 21. marts kl. 19-21: ELSE MARIE PADE - komponisten, kvinden og det åndelige. En samtale med musikforsker og Else Marie Pade-ekspert Ingeborg Okkels.

Læs mere og køb billet her.

 

Torsdag d. 18. april kl. 19-21: enTmenschT - et musikalsk værk om frygten for fremtiden - og måske også om håb. En samtale med komponisten Line Tjørnhøj og sopran Else Torp.

Læs mere og køb billet her.

 

Torsdag d. 23. maj kl. 19-21: DEN SIDSTE OLIE - om opera og rovdrift på territorier og medmennesker og om kunstens rolle i vores samtid. En samtale med komponist Niels Rønsholdt, moderator Henrik Friis og forfatter og dramatikker Alexandra Moltke.

Læs mere og køb billet her.

 

Onsdag d. 5. juni kl. 19-21: JEPPE ERNST - tavsheden er også et udsagn. En lancering af "HOMAGES (Sangbog II) og en opførelse af Jeppe Ernsts værk "Offertorium: Behandling A".

Læs mere og køb billet her.

 

Læs mere om komponisterne og deres værker her:

https://edition-s.dk/

https://www.dacapo-records.dk/da  

 

KUNSTPAUSER er støttet af Dansk Artistforbund, Dansk Komponistforening og Hoffman og Husmans Fond mfl.