top of page

Klimaknuden

 

Thimers Magasin diskuterer løsninger på klimaknuden

 

 

I løbet af foråret inviterer vi til en række diskussionsaftener i Thiemers Magasin. Vi får besøg af personer, virksomheder, organisationer og politikere der hver især har en holdning til de udfordringer klimasituationen skaber for os alle sammen. 

 

I Thiemers Magasins meget lille men ret så hyggelige cafelokale vil I kunne høre stemmer præget af både optimisme, mistrøstighed, desperation, saglighed og meget andet. Helle Gammelgaard vil udfolde temaer på de enkelte aftener og styre diskussionen med både talerne og publikum. 

Programmet ser sådan ud:​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

21. marts kl. 19: Katherine Richardson (professor i biologisk oceanografi, nuværende leder af Københavns Universitets Sustainability Science Centre samt forsker på Center for Macroecology, Evolution and Climate) om hvordan vi skaber bæredygtig udvikling for alle. Læs mere og køb billet her.

20. april kl. 19: Jesper Theilgaard (formidler inden for klima samt tidligere ansat i DMI og som tv-meteorolog på Danmarks Radio) om medierne og klimaforandringer. Læs mere og køb billet her.

2. maj kl. 19: Theresa Scavenius (ph.d. og lektor på Aalborg Universitet København med klimapolitik som forskningsområde og tidligere politiker) om klimastaten, hvorfor klimakrisen ikke bliver løst – og hvad vi kan gøre ved det. Læs mere og køb billet her.

Billetterne koster 40 kr. og købes på webshoppen. Begrænset antal pladser.

bottom of page