Dansk Kvindesamfund x Thiemers Magasin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi er gået sammen med Dansk Kvindesamfund og har henover efteråret arrangeret en samtalerække med temaet diversitet i erhvervslivet. Vi ønsker at sætte fokus på behovet for mangfoldighed og inklusion i erhvervslivet og komme med forskellige bud på, hvordan vi kan opnå netop det.

 

Vi får besøg af forskellige inspirerende erhvervsfolk og forfattere, der i samtale med Helle Gammelgaard (medlem af bestyrelsen i Dansk Kvindesamfund), vil udfolde emner inden for temaet. Vi skal tale om alt fra homogenitet i bestyrelser til at gøre op med kvinders monopol på omsorgsarbejde.

Programmet ser sådan ud:​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

  • 25. oktober kl. 19: Laura Vilsbæk (strategisk og digital forretningsudvikling og forfatter til bogen 'Du behøver ikke hedde Jens og gå i jakkesæt') om homogenitet i bestyrelser. Læs mere og køb billet her. 

  • 15. november kl. 19: Marianne Egelund Siig (CEO for Konsulenthuset Mannaz og forfatter til bogen 'Gid vi gad') om at tage ligestilling alvorligt. Læs mere og køb billet her.

  • 17. november kl. 19: Katja Iversen (tidligere direktør for Women Deliver og forfatter til bogen 'Kvinde kend dit netværk') om ligestilling mellem kønnene - internationale trends og juicy historier. Læs mere og køb billet her.

  • 29. november kl. 19: Annette Spanggaard (Public Affairs-, kommunikations- og CSR-direktør for Coca Cola og forfatter til bogen 'Kristines verden') om Danmarks ligestillingsmodel. Læs mere og køb billet her.

  • 6. december kl. 19: Birgitte Baadegaard (karriere-coach og forfatter til bøgerne 'ManiFEST for kvinder' og 'Lige er ikke det samme som ens'.) om kvinder i dagens Danmark (UDSOLGT). Læs mere og køb billet her.

  • 10. januar kl. 19: Sara Louise Muhr (professor (MSO), ph.d. på Copenhagen Business School) om "breaking the bias". Læs mere og køb billet her.

  • 17. januar kl. 19: Tine Arentsen Willumsen (CEO for The Diversity Council) om at arbejdet for diversitet, inkluderende ledelse og en bedre kønsbalance. Læs mere og køb billet her.

  • 24. januar kl. 19: "Herlige Svend" alias Sebastian Lynggaard (chefrådgiver inden for corporate kommunikation og branding og forfatter til bogen 'Mandsforræder') om at tro på ligestilling (og ikke være en 'idi'). Læs mere og køb billet her.

Billetterne koster 40 kr. og købes på webshoppen. Begrænset antal pladser.